Liefde voor tegeltjes

Ik heb echt een zwak voor tegeltjes; vooral de ambachtelijke handgemaakte tegels. Toen we gingen verhuizen wist ik meteen dat ik wandtegels in onze nieuwe keuken wilde gebruiken.

Op Pinterest heb ik veel inspiratie opgedaan en daar kwam ik de tegels van Baldosas tegen, dat was precies wat ik wilde! Handgemaakte tegels, geglazuurd en met craquelé oftewel tegels met karakter!

Samples

Ik had al een kleur in gedachten, maar ik wilde afwachten tot de nieuwe keuken geplaatst was, daarom besloot ik om alvast samples te bestellen.
Wat nog best lastig was aangezien https://baldosastegels.nl/ net een snoepwinkeltje is! Ik koos voor de Portugese tegel, deze was in maar liefst 125 kleuren beschikbaar met speciale glazuren. En het leuke is dat deze allemaal in verschillende vormen en maten gemaakt kunnen worden. Een tegelwalhalla voor mij dus!!

Keuzes

De samples die ik bestelde zijn: Ultramarine Sea (075B) en Forest Green (040B).
In eerste instantie was mijn voorkeur Forest Green, maar toen de samples geleverd waren bleek de Ultramarine Sea toch veel mooier te staan bij onze keuken.
Ik wilde dat de tegels een echte eyecatcher zouden worden in huis, daarom koos ik voor de ruitvorm zodat deze in een patroon betegeld kon worden. Het is écht een statement geworden!

De tegels maken het verschil!

Of je nou een bestaande of nieuwe keuken hebt, tegels maken het verschil. Ben je niet tevreden met je keuken, maar is deze eigenlijk te goed om te vervangen? Of heb je geen budget voor een nieuwe keuken? Als interieurstylist hoor ik dit regelmatig, daarom adviseer ik soms juist om een wand te laten betegelen. Zo kan je een standaard keuken transformeren in een compleet ‘nieuwe’ en unieke keuken.

Of je nu kiest voor visgraat, zelliges of strakke tegels, je kan een keuken hiermee zoveel charme geven of moderner maken op een relatief goedkope manier.

Bij Baldosas is er voor ieder wat wils, hippe of tijdloze tegels. Het mooie is dat deze allemaal op een duurzame manier worden geproduceerd. Een goede manier dus om meer sfeer en persoonlijkheid in huis te brengen, want ook naast een keuken of badkamer zie je dat er tegenwoordig steeds vaker een wandje in huis betegeld wordt. Ik hou ervan!

Ben je benieuwd geworden? Neem dan een kijkje op https://baldosastegels.nl/
I.v.m. mijn samenwerking met Baldosas zou ik het leuk vinden als je bij een bestelling de code: cinterior gebruikt.
Je krijgt dan een gratis online Cinterior Tile &Style advies, een stylingadvies voor bij jouw gekozen tegel!