Project Appartement Haarlem

1
2
3

Project  Appartement  Haarlem

Voor een tweekamerappartement in Haarlem maakten we tijdens een persoonlijk interieuradvies een mooi interieurontwerp. Het appartement ligt op de begane grond met een balkon op het noorden, doordat er weinig daglicht binnen komt hebben we gekozen voor een lichte basis.

De slaapkamer met werkplek is gedeeltelijk te zien vanaf de woonkamer, doordat deze niet geheel is afgesloten, daarom kozen we in de woonkamer voor twee warme groentinten en een beige groen tint die doorloopt in de slaapkamer. Dit zorgt voor rust en eenheid in de twee ruimtes.

Aangezien mijn klant een zwart metalen kast op het oog had, heb ik gekozen voor industriële accenten in combinatie met natuurlijke materialen.

We hebben bewust gekozen voor luchtige meubels zoals een groene bank op hogere pootjes en luchtige eetkamerstoelen. Een houten eettafel met een zwart frame zorgt voor warmte met een industrieel accent. Een persoonlijke touch geven we door zwarte fotolijsten aan de wand, deze lopen door tot om de hoek en dat maakt het een eyecatcher! Het toevoegen van planten zorgt voor sfeer en een goed leefklimaat wat extra fijn is in een ruimte waar zowel geleefd, gewerkt als geslapen wordt. Een speciaal verlichtingsplan is gemaakt zodat de ruimte goed verlicht kan worden, wat zowel praktisch is maar ook voor sfeer in huis zorgt. Een huis met sfeer, waarin alles mooi in elkaar overvloeit en één geheel geworden is. Dat maakt dit huis echt een thuis!

Meer beelden volgen zodra dit project af.

Beeldmateriaal: Studio Nest, Stoer Metaal, NordicPrintStore, Leenbakker, Pinterest