Project Woning Lelystad

1
2
3

Woning Lelystad

Voor een woning in Lelystad heb ik een interieurontwerp gemaakt. Het gaat om een jonge vrouw met 3 honden. Het betreft een unieke woning met een vide en hoog schuin dak.

Aangezien het een voormalig huurhuis was moest de hele basis worden vernieuwd en kozen we meteen voor openslaande deuren aan de tuinkant.

De basis wordt Scandinavisch, een licht eiken pvc vloer en een strakke lichtgrijze keuken. Een Dusty Pink tint wordt gebruikt zowel op de korte wand als op een stukje plafond, onder de vide. Daarmee creëren we een perfect knus plekje, ideaal voor een hangstoel. Ook de balken van het hoge schuine dak krijgen deze kleur om de hoogte te benadrukken. De andere wanden krijgen een warm grijze kleur waarvan de lange wand een lambrisering in een donkerde grijs/taupe kleur met schrobvaste verf, wat ideaal is met de honden die hier hun plekje hebben.

Met boho accenten zoals enkele lampen, vloerkleed en salontafel maken we de ruimte gezellig. Overige verlichting van glas met goud accent stralen luxe uit en een stoere touch zien we terug in de deuren en zwarte posterlijsten.

Ambachtelijke lichtroze tegeltjes zullen een prachtige eyecatcher zijn en creëren daarmee balans in de strakke keuken. Vanuit de eethoek met de gezellige eetbank op maat kan je zowel genieten van de tuin als van deze eyecatcher.

De klant is heel blij met dit ontwerp en de uitvoering van dit plan is meteen gestart!

Beeldmateriaal: Anyway Doors, Leaf and Paw, IXXI, Casandra.co.il, Pinterest