Project Nieuwbouwwoning Spaarndam

1
2
3

Nieuwbouwwoning Spaarndam

Voor een gezin met twee kinderen heb ik een interieurontwerp gemaakt. Het gaat om een nieuwbouwwoning, een mooie twee onder één kap woning in Spaarndam. Omdat ze een huis vanaf papier kochten wilden ze graag zien wat er allemaal mogelijk is en hoe ze de ruimte het beste konden indelen, dus ik maakte o.a. een 3D ontwerp voor ze…

De klanten houden van een Scandinavisch, licht interieur. Daarom hebben we gekozen voor wit, zand en nude tinten met een grijsgroen detail. Voor een lichte en rustige basis hebben we gekozen voor een licht eiken pvc vloer die op de gehele begane grond wordt doorgelegd. Er is gekozen voor een moderne witte keuken met wit aanrechtblad gecombineerd met een houten plank boven het aanrecht dat voor warmte zorgt.

De erker in de keuken leent zich perfect voor een gezellig eethoekje met een ronde tafel, als gezin kan je hier heerlijk de dag beginnen aan het ontbijt.

In de open woonkamer is gekozen voor een grote eettafel waar gezellig getafeld kan worden met familie en vrienden. Bij de eettafel komt een bank op maat die wordt doorgetrokken tot aan de zithoek als tv kast met opbergruimte. Door één meubel op maat te kiezen ipv losse elementen blijft het rustig. Boven de eettafel komen mooie houten lijsten met kunst en foto’s te hangen wat het interieur nog persoonlijker maakt.

De zithoek bevindt zich aan de achterzijde van het huis waar je vanaf de oudroze bank zicht heb op de openhaard en uitkijkt op de tuin. Aan de andere wand komt een hoge kast met zowel open als dichte vakken voor mooie accessoires en bergruimte.

De klanten waren heel erg enthousiast over het ontwerp en inmiddels is het plan bijna helemaal gerealiseerd. Meer foto’s volgen wanneer de laatste meubels geleverd zijn. Maar er al van genieten doen ze zeker!

Beeldmateriaal: Bloomon, Fonq, Burlap and Blue, Pinterest