Project Moderne Schuurwoning

1
2
3
4

Moderne schuurwoning

Voor een vrijstaande moderne nieuwbouwwoning van Livingstone heb ik een interieurontwerp gemaakt voor een gezin met twee kinderen.

De klanten wilden geen alledaags interieur, houden van verrassende elementen, kunst, design en zijn zeer milieubewust. Bewust heb ik gekozen voor een duurzame lichtgrijze pasta gietvloer op basis van bio polymeren. Lichte duurzame plisségordijnen o.b.v. bamboe van Luxaflex dienen tegen zonlicht maar zorgen ook voor geborgenheid in de avond.

In de eetkamer vind je een kast met een groenaccent wat het spannend maakt, bij de ovale tafel komt de kleur groen in eetkamerstoelen weer terug.

In de vide zijn de prachtige Bocci lampjes de eyecatcher! Ronde glazen bollen die bevestigd zijn in de nok en speels op verschillende hoogtes door de gehele vide hangen tot boven de eettafel. Dit prachtige effect is zichtbaar vanaf elke verdieping.

De keuken bevindt zich in het midden, ik heb gekozen voor een eiken wagonhouten keuken met smaragd groene tegels, wat een mooie tegenhanger is ten opzichte van de moderne basis. Dit geeft warmte en kleur.

In de zitkamer heb ik gekozen voor een velours warm rode bank, een prachtig design dat zowel warm als modern is. De achterwanden zijn van lineaire houtdelen, dit zorgt voor een mooi contrast met de moderne basis. Een bijzonder element is het prachtige vloerkleed van Golran, deze is in elke hoek van de ruimte weer anders van kleur en patroon. Dit maakt het, dat het nooit verveeld.

In de serre bevindt zich een moderne, vrij hangende houtkachel die vanuit elke hoek van de zitkamer zichtbaar is en het leeshoekje in de serre extra sfeer geeft.

Zo is deze nieuwe, moderne schuurwoning een duurzaam huis geworden i.c.m. design en verrassende elementen. De klanten kunnen niet wachten om het ontwerp te realiseren!

Beeldmateriaal: Kevin Briggs Photography, Celia Basto, Bells & Whistles, Pinterest