Moderne gezinswoning Heemstede

1
2
3

Moderne woning heemstede

Voor een moderne woning in Heemstede heb ik een interieuradvies gemaakt. Het gaat om een woning voor een samengesteld gezin. Ik mag deze klanten gaan helpen, zij gaan samenwonen in een prachtige moderne woning in Heemstede, deze al bewoond door de man en zijn zoon. Aangezien de woning modern en mannelijk is gaan we ervoor zorgen dat ook de vrouw met haar zoon zich hier gaat thuis voelen. Ook moet er rekening worden gehouden met hun studerende dochters die al uit huis zijn maar soms nog blijven logeren.

De basis van deze woning is mooi maar een tikkeltje donker. Een grijze gietvloer, donkere kozijnen en wit hoogglans keuken zorgen voor een moderne basis. Dit vraagt om meer warmte en zachte materialen. We hebben gekozen voor 3 soorten grijsbeige tinten op de wand. Dit maakt het veel zachter aangezien de witte wanden een groot contrast waren met de vloer en kozijnen.

In de leefkeuken heb ik de antracietkleurige haard vervangen door een mooie grijsbeige tint. De zware eettafel is vervangen door een luchtige walnoothouten tafel die uitschuifbaar is zodat het hele gezin met aanhang kan blijven eten. Ook is er een eetbank gekomen die de vrouw had als wens, wat ook ideaal is voor een groot gezin. De hoogglans witte barkrukken zijn ingeruild voor walnoothouten barstoelen zodat deze ruimte veel warmer aanvoelt.

In de zitkamer hebben we gekozen voor dezelfde tinten en adviseerde ik een hoge lambisering om de hoogte van deze ruimte te benadrukken. Ook hier heb ik het warme walnoothout laten terugkomken in de salontafel voor eenheid en een lichte stoffen bank die de ruimte een stuk lichter en gezelliger maakt. De bewoners waren erg enthousiast en zijn er meteen mee aan de slag gegaan.

Beelden van dit project volgen nog.

Beeldmateriaal: m.sohu.com, Bernhard Design, Dexigner, vosgesparis, Ibiza Interiors