Project Nieuwbouwwoning Spaarndam

1
2
3

Gezinswoning Haarlem-Noord

Voor een gezin met drie kinderen heb ik een interieurontwerp gemaakt. Het gaat om een prachtige oude woning met nog veel originele elementen. Omdat hun huis echt opgefrist mocht worden en ze graag moderne kamer en suite deuren wilden i.c.m. inbouwkasten ben ik aan de slag gegaan met een compleet interieurplan.

Hun wens was een licht en warm interieur dat zowel sfeervol als praktisch is met kinderen. Het groene behang zat er pas op en mocht blijven daarom heb ik gekozen voor zand en nude tinten met een groen detail.

De keuken was prima maar deze krijgt mooie natuurlijke ambachtelijke tegeltjes en een houten plank boven het aanrecht dat voor warmte zorgt. Hiernaast is een plekje voor de kinderen gerealiseerd, dat nu dient met bureautje en bergruimte maar maar later met matraskussen een chillplekje kan worden.

Er wordt een aparte eetkamer en zitkamer gecreëerd door op maat gemaakte kamer en suite kasten met zowel bergruimte als open vakken voor mooie accessoires en moderne deuren.

De eetkamer krijgt een eetbank dat ideaal is voor de kindjes. De wand met behang krijgt mooie kunstwerken die de natuurlijke kleuren en het iets moderne groene behang met elkaar verbinden.

De zithoek moest vooral gezellig worden. De erker met glas in lood komt met de warme zandkleur en witte kozijnen prachtig uit, natuurlijke materialen zoals een wollen vloerkleed en houten salontafel geven de ruimte warmte. Zeker i.c.m. met de haard!

De klanten waren heel erg enthousiast over het ontwerp en inmiddels is het plan bijna helemaal gerealiseerd. Foto’s volgen nog, maar er al van genieten doen ze zeker!

Beeldmateriaal: thedesignchaser.com / Tiny Stories / Aliexpress.com / Stolwarker