Project Gezinswoning Vlaardingen

1
2
3

Gezinswoning Vlaardingen

Voor een gezin met twee kinderen heb ik een compleet interieurontwerp gemaakt. Ze wonen enkele jaren in hun nieuwbouwhuis maar zijn niet tevreden met hun huidige indeling, missen sfeer en hebben de wens voor moderne kamer en suite deuren. Ook moet hun woning praktisch zijn i.v.m. hun kleine kinderen.

Ik ging aan de slag met verschillende indelingen in 3D. Ik voegde verschillende maatwerk toe zoals een tussenwand met kamer en suite deuren i.c.m. een inbouwkast voor zowel bergruimte als mooie accessoires, deze scheidt de zithoek van de eethoek. Een op maat gemaakte tv kast met haard maakt de zitkamer helemaal af i.c.m. een ruime bank om heerlijk op de bank te nestelen met het gezin.

De eethoek is zowel praktisch als knus geworden door de houten wandpanelen en maatwerk eetbank met opbergruimte. Lichte, warme kleuren en natuurlijke materialen zorgen voor een mooie basis met hier en daar een kleuraccent dat voor balans zorgt. Accessoires en wanddecoratie maken het huis persoonlijk en helemaal af.

Het project is bijna afgerond, foto’s hiervan volgen zo snel mogelijk.