Project Gezinswoning Schagen

1
2
3

Gezinswoning Schagen

Voor een stel met twee zoontjes heb ik een online interieuradvies gemaakt. Ze hadden net een huis gekocht maar moesten nog even wachten op de sleuteloverdracht. Het bleek te gaan om kluswoning, ze vroegen zich af of ze meteen een uitbouw willen laten maken of daar nog mee gingen wachten. Een een andere wens waren de moderne kamer en suite deuren, maar met of zonder wand? Aangezien het stel het niet in alles met elkaar eens was vroegen ze mij om hun ideeën uit te werken en om mijn advies zodat ze straks precies weten waar te beginnen.

Monique weet heel goed wat ze mooi vind, nude en roze tinten gecombineerd met modern zwart staal, ook is ze gek op planten. Ik begon met het maken van de uitbouw, dit is een moderne serre uitbouw geworden wat voor veel licht en ruimte zorgt. Wel moest ik rekening houden met een steunwandje dat blijft staan, dit is bepalend voor de keukenopstelling. Een eiland of een barretje was de wens en dit is gelukt! Een u-vormige keuken in een warm beige grijze tint met een licht marmer blad en achterwand voor een luxe en warme uitstraling. Dat zorgt voor een mooi contrast met de zwarte pui. Ook heb ik gekozen voor een complete pui als kamer en suite deuren omdat de voorkamer smal is komt er zo alsnog genoeg licht binnen. Een licht eikenhouten vloer als basis met een warm beige basiskleur op de lange wand i.c.m een zachtroze tint in de keuken, wat prachtig combineert met het luxe marmeren blad. Een lange ovale houten tafel breekt de ruimte, verzacht.. extra mooi met stoffen stoelen in een brons tint.

De zithoek is knus en daarom heb ik een maatwerk lange tv meubel getekend zodat het ruimtelijk oogt. De vakkenkast is een leuke en voordelige DIY dat zorgt voor een speelse toevoeging. Ideaal voor mooie items. Omdat het gezin ook houdt van avondjes gezellig bankhangen heb ik de ruimte nog gezelliger gemaakt met een lambrisering in een donkerdere roze tint en gekozen voor een luxe warm beige behang van Arte achter de bank. Naast plissé gordijnen koos ik hier bewust voor overgordijnen voor een extra knus geheel. Mijn klanten hebben knopen kunnen doorhakken.. en waren helemaal weg van dit plan, inmiddels hebben ze de sleutel en zijn flink aan de klus! Maar de eerste bestellingen voor in huis zijn al geplaatst!

Beeldmateriaal moodboard: Schoner Wohnen Farbe,  Timeless Living, Nordiska Kok,  Jasmine Dowling-Studio Jasmine.

Beeldmateriaal kleurenplan: Vestinghpaint