Project Gezinswoning Haarlem – Ramplaankwartier

1
2
3

Gezinswoning Haarlem- Ramplaankwartier

Voor een gezinswoning in Haarlem heb ik een kleur en meubel&stylingadvies gemaakt. Het gaat om een woning voor een vrouw met twee dochtertjes.

De klant heeft een warme vrouwelijke Luxe stijl met een stoere touch. Ze houdt van kleur maar durft dit zelf niet goed aan, ook omdat ze weet hoe ze dit het beste kan toepassen. We hebben gekozen voor roze nude tinten icm beige-grijze basiskleur in zowel de zithoek als eethoek. In de eethoek hebben we drie kleuren gecombineerd in de vom van een lambrisering, wat deze ruimte speelser en uniek maakt. Voor een warme luxe uitstraling hebben we gekozen voor een goudkleurig behang van Arte Facet dat zorgt voor een mooi contrast met de moderne witte keuken.

Tussen de ruimtes adviseerde ik een Ivar kast, door deze in dezelfde kleur als de wand te verven blijft het rustig en ruimtelijk. Voor in de zithoek ontwierp ik een tv meubel op maat met daarop een maatkussen voor een extra knusse zitplek naast de haard.

In de gang heb ik gekozen voor een lambrisering in twee kleuren die mooi in verbinding staat met het trappenhuis. Ook is boven alles in de beige-grijze basiskleur geverfd waardoor er geen enkele witte wand meer in huis is.

Ondanks mijn klant het best spannend vond om alle wanden een kleur te geven ben ik blij dat ze mij hierin vertrouwde, ze volgde mijn kleuradvies waardoor het samen met het meubelplan, lampen en accessoires één geheel is geworden. Het huis omarmt je als het ware! Zij en haar meiden zijn er ontzettend blij mee.

Beelden van dit project volgen nog.

Beeldmateriaal: Pantone, Design Milk, Helsingo, Pinterest