Project Duinwoning – Noordwijk

1
2
3

Voor een samenwerking met een architectenbureau die een prachtig ontwerp heeft gemaakt voor een woning in Noordwijk mocht ik een interieuradvies op maat maken. Een prachtig duinhuis met een asymmetrische glazen pui van ruim 5 meter hoog. Ik mocht hun duinhuis kleur en licht geven!

Ik adviseerde een mooie warme blauwe tint van Farrow & Ball gecombineerd met twee zachte grijzen dat ervoor zorgt dat de pui in een donkerblauwe kleur mooi tot z’n recht komt.

In de leeshoek heb ik hun mooie kunstwerken laten terugkomen als galerij waar ze heerlijk van kunnen genieten tijdens een kop koffie.

Ook adviseerde ik de verlichting waar ik heb gekozen voor prachtige grote designlampen van Foscarini boven de zithoek waar de hoogte i.c.m. vide zich perfect voor leent. Dit allemaal maakte deze klant die ook enorme design liefhebbers zijn erg enthousiast! Nog maar enkele weken voordat ze hiervan kunnen genieten.

Beeldmateriaal moodboard via Pinterest: Sad Milkman, Inrichting-huis.com, Y Lighting – Foscarini, Barbara Flowers