fbpx

Project Boshuisje Dalfsen

1
2
3

Boshuisje Dalfsen

De eigenaren van dit fijne boshuisje waren zo blij met hun kleur en interieuradvies dat ik gaf voor hun duin woning in Noordwijk, dat ik weer aan de slag voor ze mocht gaan, maar nu voor hun boshuisje in Dalfsen waar ze deels van het jaar verblijven. Bij deze woning in een beboste prachtige omgeving koos ik voor genegenheid, het gevoel je je even te kunnen terugtrekken, rust en gezelligheid. Daarom koos ik voor warme en natuurlijke leuren en materialen. Een warme basiskleur i.c.m. groen dat prachtig matcht met het notenhout. Dit stel heeft een grote liefde voor kunst en dit zie je ook veel terugkomen in huis, dit zorgt ervoor dat het nog persoonlijker wordt.

De klanten waren ontzettend blij met dit plan dat hun boshuisje symboliseert. Inmiddels is het plan volledig uitgevoerd en hoop ik snel beelden hiervan te ontvangen.

Beeldmateriaal: Gurilla, Ecletictrends.com, Pinterest, Farrow & Ball