Cinterior Art

Je vindt hier mijn geschilderde kunstwerken, maar ook van stof zoals de 3D Teddy of Velvet variant. De aaibare stoffen zijn niet alleen heel warm en sfeervol om te zien, maar ook zijn deze prettig voor de akoestiek in huis. Een optie is om de kunstwerken extra te vullen met akoestisch schuim, dat vooral in een nieuwbouwwoning is aan te raden.

Bijna al mijn kunstwerken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en design. Deze kan je in overleg helemaal zelf naar wens bestellen, dit maakt jouw kunstwerk persoonlijk en uniek! Bekijk meer van mijn kunstwerken op mijn Instagram account. Voor info of vragen stuur me een dm of mail.

Ik kwam een prachtig kunstwerk tegen waar ik meteen verliefd op was, ik kocht deze nog maanden voordat we de sleutel zouden krijgen van ons nieuwe huis. Het kunstwerk inspireerde mij en van daaruit is onze eethoek ontstaan. De kleuren en sfeer komen hierin weer terug. 

Bijna niks is zo persoonlijk als kunst in huis, het zegt meteen iets over degene die er woont en je interieur. Alleen kan kunst je interieur maken maar ook breken. Daarom maak ik tegenwoordig niet alleen meer kunst voor mijzelf maar ook voor mijn klanten bij een interieuradvies. Dat vind ik zo bijzonder… Echt een kunstwerk persoonlijk op maat!