Een speciale plek voor jouw gezin op maat gemaakt.

Een plek waar jullie genieten en herinneringen worden gemaakt

Jullie thuis!

Cinterior

Wanneer je een kindje verwacht gebeurt er veel…  je leven veranderd in een korte periode en dat is spannend maar ook ontzettend leuk!

Heerlijk gevoel wanneer je het grote nieuws kan delen maar ook besef je dat er ineens heel veel geregeld moet worden. Misschien is je woning nog niet helemaal klaar voor deze fase, moeten er nog aanpassingen gedaan worden om er een echt familiehuis van te maken. Of komt verbouwen of verhuizen toch ineens ter sprake. Simpele vragen als waar zet ik de box of waar creëer ik een kinderhoek zijn nu heel belangrijk geworden.

Je hoofd zit vol met een to-do lijst terwijl iedereen jou verteld dat je moet genieten van deze bijzondere tijd, dat is ook precies zoals het hoort te zijn!

Toen ik zwanger was van onze eerste kindje had ik zelfs in deze nieuwbouwwoning een flinke to-do lijst met allerlei klusjes die in huis gedaan moesten worden. Ik wilde helemaal klaar zijn voor de komst van de baby, zodat ik daarna alle tijd en rust voor ons kindje zou hebben.

Ik weet dus hoe het is als iedereen tegen je zegt dat je moet genieten van deze bijzondere tijd, dat is ook wat je wilt, alleen voel je ook die onrust. Dat is iets wat ik jou wil ontnemen! Inmiddels weet ik wat wél en niet werkt in een huis met kinderen. Door mijn ervaring als interieurstylist en als moeder wil ik juist diegene helpen die daar tegen aan lopen.

Het allerbeste uit je woning halen!

Hoe fijn is het als je bewust kunt genieten van je zwangerschap omdat er een heel plan voor jullie wordt gemaakt. Voor een gezin is het natuurlijk ideaal als de ruimtes zo goed en praktisch mogelijk zijn ingedeeld zodat jullie er het meeste profijt van hebben. Ik hou van creatieve oplossingen en daarom onderzoek ik graag wat er bij jullie in huis mogelijk is om extra bergruimte te creëren of een gezellige kinderhoek op maat te ontwerpen waarbij het speelgoed niet in het zicht ligt maar netjes is opgeborgen. Zodat je in het drukke gezinsleven bewust kan genieten van de rust in huis. 

Ik kijk goed naar hoe je leeft en met wie. Waar heb je behoefte aan? Waar geniet je van? Zo ontstaat er een interieuradvies die helemaal persoonlijk voor jou en je gezin op maat is gemaakt!

Een kinderkamer dat zoveel liefde uitstraalt

Omdat deze met liefde is gemaakt! Ik help je graag bij het creëren van een sfeervol en uniek kamertje voor jullie kindje. Een kamertje waar over na is gedacht. Waar genoeg bergruimte is gecreëerd. En doordat de kleuren, materialen en accessoires samenkomen is er rust en eenheid.

Een plek waar jijzelf heel gelukkig van wordt en waar je kindje mooie herinneringen maakt. Wil je meer lezen over interieuradvies voor je baby/kinderkamer klik hier.

Top 30 Stylingtalent Vtonen

Het gezicht achter Cinterior

Ik ben Cindy Moonen, 38 jaar en woon samen met mijn man en 2 kinderen in ons verbouwde jaren ’30 huis in Haarlem. Waar veel mensen terugdeinzen om een ‘opknapper’ te kopen, gingen mijn handen juist jeuken.

Heel anders was dit in ons vorige woning, een nieuwbouwhuis gekocht vanaf papier. Grote klussen bleven hier achterwege maar de uitdaging lag ‘m hier meer in het geven van karakter en sfeer.

En dat maakt het juist zo leuk, totaal verschillende woningen met hetzelfde doel: een persoonlijk sfeervol thuis creëren!

Toen ik in 2017 onverwachts uitviel op mijn werk door schouderklachten, wist ik al snel dat ik moest stoppen met mijn huidige baan als schoonheidsspecialiste omdat dit fysiek te zwaar was geworden. Maar bijzonder genoeg gaf het mij een nieuw perspectief en wist ik meteen welke richting ik op wilde… Interieurstyling!

Toen ik mijn omgeving vertelde dat ik een opleiding tot interieurstyliste zou gaan doen kreeg ik “eindelijk” als reactie en dat dit écht iets voor mij is! Natuurlijk wist ik dit zelf ook wel, maar zo fijn als je omgeving dit bevestigd. Zij wisten inmiddels niet beter of ik was altijd bezig met de styling van zowel mijn eigen huis als die van hun. Mijn opleiding heb ik dan ook met zoveel plezier gedaan en inmiddels heb ik tientallen klanten blij mogen maken met het maken van een warm sfeervol thuis!

Kunst

Ik kwam een prachtig kunstwerk tegen waar ik meteen verliefd op was, ik kocht deze nog maanden voordat we de sleutel zouden krijgen van ons nieuwe huis. Het kunstwerk inspireerde mij en van daaruit is onze eethoek ontstaan. De kleuren en sfeer komen hierin weer terug. 

Bijna niks is zo persoonlijk als kunst in huis! Het zegt meteen iets over degene die er woont en je interieur. Alleen kan kunst je interieur maken maar ook breken… Daarom maak ik tegenwoordig niet alleen meer kunst voor mijzelf maar ook voor mijn klanten bij een interieuradvies. Dat vind ik zo bijzonder! Echt een kunstwerk persoonlijk op maat! 

Feitjes over mij :

  • Cindy Moonen, 38 jaar
  • Moeder van een dochter Zoë (2010) en een zoontje Jonah (2013)
  • Woon mijn hele leven in Haarlem
  • Ons eerste huis kochten we vanaf papier, een nieuwbouwwoning waar we 10 jaar hebben gewoond
  • Verhuisde twee jaar geleden naar een jaren ’30 woning die we zelf hebben verbouwd
  • Sfeer creëren en iedereen zijn eigen thuis geven is het liefste wat ik doe
  • Creatief! Dat uit zich in het maken van kunstwerken
  • Top 30 stylingtalent van Vtwonen
  • Klus graag! Althans… ik hou vooral van het resultaat ervan 😉