Ben je toe aan verandering in huis, maar wil of kun je geen weken wachten op een interieuradvies?

Bij The Home Style Club vind je mijn kant-en-klare interieuradviezen per ruimte in huis. Helemaal in mijn stijl en ontzettend uitgebreid. Lees hieronder meer of klik direct op de ruimte die je nodig hebt!

€149,-

€149,-

Cinterior bij The Home Style Club

Een nieuw concept stijladvies à la minute waarbij je een concreet interieurplan ontvangt per ruimte in huis, gemaakt door een van de ruim 30 bekende stijliconen in hun herkenbare stijl. Het grote idee erachter: een droominterieur, maar dan voor iedereen bereikbaar.

Hou je van mijn stijl? Scandinavisch met warme kleuren die je omarmen, zachte contrasten maar met een eyecather hier en daar? Shop dan mijn kant en klaar ”Pretty Natural” stijladvies met al mijn favorieten kleuren en meer dan 200 items hier.

Geen keuzestress, miskopen en uren zoeken op Pinterest. Creëer direct een waanzinnig interieur waar je eindeloos van kan genieten.

Hoe werkt het?

  1. Doe de quiz & find your perfect match – Al onze stijladviezen zijn gemaakt door onze stijliconen in hun eigen, ongeëvenaarde smaak. Vind de stijlicoon die bij jou past via de quiz of neem een kijkje in de binnenkijkers.
  2. Selecteer de ruimte die jij een make-over wilt geven – Op iedere stijlicoon pagina én in onze shop vind je alle stijladviezen per ruimte. Selecteer een advies voor de ruimte die jij een make-over wilt geven.
  3. Start à la minute & breng je advies tot leven – Zodra je het stijladvies hebt afgerekend ontvang je à la minute een e-mail met toegang tot het digitale stijladvies. Mix en match met écht mooie verfkleuren, behang en zeer uitgebreide shoplist tot jouw droominterieur. Let’s decorate!

Stel je voor:

  • Dat je juist bewust kunt genieten thuis van je gezin omdat je rust in je hoofd hebt.
  • Je hebt een doordacht interieur, dat praktisch is met kinderen maar ook heel sfeervol.
  • Dat je een écht persoonlijk en warm interieur hebt waar je met trots familie en vrienden uitnodigt.
  • Dat je klaar bent voor de komende jaren, en niet meer hoeft na te denken over je interieur.
  • Het warme gevoel dat je krijgt wanneer je de babykamer inloopt, die helemaal klaar is voor de komst van jullie kindje.

Pakketten zijn uit te breiden met verschillende opties zoals een uurtje sparren en  maatwerk meubel tekeningen.